maanantai 25. syyskuuta 2017

Geisha- juustokakku

Kesäloman lopettajaisiksi tein ihanaa geisha- juustokakkua. En oikein edes tiedä, miksi en ole julkaissut tätä postausta aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;)
Tästä tuli kyllä kertaheitolla yksi lempi juustokakuistani! Ihanan tuhtia ja pehmeää!
Ohjeen otin Miisan youtube- kanavalta täältä. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Meillä ainakin kakusta tykättiin kovasti ja iskä tilasikin kyseistä kakkua ensi kesän synttäreilleen! :D



Geisha-juustokakku

Pohja
1 pötkö Domino-keksejä
40 g voita

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte
3  kpl Geisha-levyä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g suklaatuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 dl tomusokeria

Sulata suklaat varovasti mikrossa.
Vatkaa kuohukerma kevyeksi vaahdoksi.
Notkista tuorejuustot kulhossa ja sekoita joukkoon tomusokeri sekä sulatettu suklaa.
Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto.
Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4h, mutta mielellään yön yli.
Koristele tuoreilla mansikoilla ja nauti!




Ihanaa tulevaa viikkoa toivotellen, Essi

5 kommenttia:

  1. Tuhtia tavaraa noilla aineksilla. Nam! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä oli kyllä! Ja niiiin hyvää! :D

    VastaaPoista
  3. Oivoi, kun näyttää hyvältä! Testiin ehdottomasti!

    Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Teija ja tää oli kyllä ihanaa!<3 Suosittelen lämpimästi! ;)

      Poista
  4. Oli kyllä törkeän hyvää, söin yksin puoli kakkua illan aikana... ��
    Teija

    VastaaPoista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)