Nämä olivat kyllä niiiin helppotekoisia ja nopeita. Ja todella hyviä. Näyttipä maistuvan reippaille koululaisillekin. ;) Blogista löytyy jo yksi perunarieskan ohje, sillä myös Roosa on tehnyt kyseistä herkkua. Ohjeet ovat kuitenkin hieman erilaiset, joten voin itsekin julkaista aiheesta postauksen.
Perunarieskat
5 dl perunamuusia
2 munaa
1 tl suolaa
1 dl ruisjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
Sekoita jäähtyneen muusin joukkoon suola, munat ja jauhot. Taputtele taikinasta ohuita rieskoja pellille. Pistele leivät haarukalla ja paista 250 asteessa n. 20 min. Tarjoa lämpiminä.
| ||
Voin vaan kuvitella, miten hyviä nämä ovat heti uunista tultua. Nam, nam, nam! :D
VastaaPoistaOli kyllä tosi namia! :D
PoistaNäitä pitääkin taas joskus tehdä! Herkkua!
VastaaPoistaNää on kyllä niin ihania! Pitäisi tehdä useammin. :)
PoistaKätevä tapa tuhota muusinjämät! :) Tuoreena ihan älyttömän hyvää..
VastaaPoistaYleensä meillä menee muusinjämät roskiin, onneksi nyt tajusin tehdä näitä: super hyviä! :)
Poista