torstai 12. tammikuuta 2017

Lindströminpihvit

Sunnuntaina minä tein iltaruoan ja päätin tehdä lindströminpihvejä. Olen syönyt niitä koulussa ja tykkään kovasti. Nyt halusin tehdä niitä itse, koska itsetehty on tunnetusti parhainta.
Pihvit oli todella helppo tehdä. Vaikeinta/haastavinta oli varmaankin punajuurien hienontaminen ja loppujen lopuksi päädyin tekemään sen sauvasekoittimella. Taikinan väri oli melko räväkkä, mutta uunista tullessaan se oli haalistunut ja pihvit näyttivät herkullisilta. Ja tottakai myös maistuivat. ;)
Ohjeen nappasin Valion sivuilta täältä.

Lisäksi lautaseltani löytyi perunamuusia, salaattia ja raejuustoa.

Lindströminpihvit

1prk (200g) kermaviiliä
1dl korppujauhoja
1 sipuli
500g jauhelihaa
1 muna
1tl suolaa
1/4tl mustapippuria
3dl etikkapunajuurta hienonnettuna

Yhdistä kermaviiliin korppujauhot. Anna turvota n. 15 min.
                          Tässä minä ja räväkän punainen taikina. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!
Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta jättämällä kommentti! :)