Pavlova
Ainekset
Pohja
4 valkuaista
2 dl sokeria
1 tl maissitärkkelys- tai perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl etikkaa
Päälle
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1 prk vaniljarahkaa
hieman sokeria
mansikoita
puutarhamustikoita
Valmistus
yli 60 min- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaniljasokeri ja maissijauhot sokeriin ja lisää seos valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista. Sekoita joukkoon vielä etikka.
- Pane leivinpaperi uunipellille ja piirrä siihen lautasella rengas, jonka halkaisija on noin 25 cm. Levitä marenkiseos renkaan sisään niin, että reunat jäävät vähän korkeammalle.
- Paista 125-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Anna kakun jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rahka. Mausta sokerilla. Levitä kerma-rahkavaahto kakulle ja koristele tuoreilla marjoilla.
On kyllä ihan superkesäisen näköinen herkku! ♥♥♥
VastaaPoistaTämä onkin niin kesään sopiva! <33
PoistaEn ole koskaan pavlovaa tehnyt, enkä edes maistanut.. Ihanan kesäiseltä ja herkulliselta näyttää!:)
VastaaPoistaVoi kiitos, ja testaa ihmeessä joskus! :)
Poista