keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Maaliskuun haaste

Maaliskuu on vaihtunut, hurjaa! Vuosi on kyllä pyörähtänyt todella nopeasti käyntiin ja hyvä niin, sillä valon määrä lisääntyy koko ajan ja aurinko alkaa vähitellen lämmittämään. Maaliskuu onkin jo kevätkuukausi.
Maaliskuun haasteen makuna on pehmoiset vaahtokarkit. Maaliskuusta tulee mieleen hikisen hiihtolenkin tai laskettelun jälkeinen kaakao vaahtokarkeilla, joten siksi valitsimme mauksi vaahtokarkin. Vaahtokarkista saa kehitettyä vaikka mitä erilaisia herkkuja, mielikuvitus on vain rajana. ;) Säännöt ovat edelleen samat ja ne voi vilkaista tarkemmin täältä. Laitan tähän postaukseen vielä nämä arvosteluun vaikuttavat tekijät:

Arvosteluun vaikuttavat tekijät:
1. Ulkonäkö.
2. Maun käyttö tuotteessa. (Tämä tarkoittaa siis sitä, miten makua on osattu soveltaa tuotteeseen. Onko makua käytetty esimerkiksi vain taikinaan, vai näkyykö maku myös koristelussa.)
3. Oman kädenjäljen näkyminen. (Olisi kiva, jos tuotteessa näkyisi jollain tavalla oma kädenjälki ja luovuus. Tämä voi olla esimerkiksi lempi mauste taikinassa tai hyvin luova koristelu. Kaikki käy maan ja taivaan väliltä.)


Voittajalle lähtee totta kai myös tältä kierrokselta pieni palkinto. Nyt siis kehittelemään jotain ihanista vaahtokarkeista ja sitten osallistumaan haasteeseen! :)

Miltäköhän mahtaisivat maistua vaahtokarkit bostonkakussa?

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteen vinkkaamisesta, osallistun tällä herkullisella Rocky Road juustokakulla http://pienetherkkusuut.blogspot.fi/2016/03/rocky-road-juustokakku.html :D

  VastaaPoista
 2. Hei, osallistun haasteeseen tällä Rocky road suolaisella kinuskilla ohjeella: http://kakkuvaltakunta.blogspot.fi/2016/03/rocky-road-suolaisella-kinuskilla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva, kiitos paljon osallistumisesta! :)

   Poista
 3. Osallistun haasteeseen, rocky roadia on tehty täälläkin pienellä pääsiäis-twistillä. Oli ihan mielettömän herkkua! :) Tässä resepti: http://kaakaokermavaahdolla.blogspot.fi/2016/03/paasiaisen-rocky-roadit-kryhteistyo.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippu juttu, saadaan tämäkin kierros käyntiin, kun nyt on kolme osallistujaa! :)

   Poista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)