sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Toukokuun haaste!

Uuden haasteen parissa jälleen kerran! Maa alkaa vihertää, hiirenkorvat puhkeavat lehdiksi ja koulussa alkaa viimeiset rutistukset. Kesä ei tosiaankaan voi olla kaukana. :)
Toukokuusta tulee minulle jostain syystä ensimmäiseksi mieleen tuomen valkoiset tuoksuvat kukat. Halusimmekin toukokuun mauksi jotain valkoista ja siksi valitsimme mauksi vaniljan. Eihän vanilja oikeasti valkoista ole, vaan ruskeaa, mutta kyllä vaniljasta usein tulee ensimmäisenä mieleen valkoinen väri. Vaniljankukat ovat ainakin valkoisia! :D
Jos olet osallistumassa haasteeseen ensimmäistä kertaa, löydät tarkemmat ohjeet linkin takaa täältä.

Arvosteluun vaikuttavat tekijät:
1. Ulkonäkö.
2. Maun käyttö tuotteessa. (Tämä tarkoittaa siis sitä, miten makua on osattu soveltaa tuotteeseen. Onko makua käytetty esimerkiksi vain taikinaan, vai näkyykö maku myös koristelussa.)
3. Oman kädenjäljen näkyminen. (Olisi kiva, jos tuotteessa näkyisi jollain tavalla oma kädenjälki ja luovuus. Tämä voi olla esimerkiksi lempi mauste taikinassa tai hyvin luova koristelu. Kaikki käy maan ja taivaan väliltä.)

Moniin leivonnaisiin tulee vaniljaa jossain muodossa, joten luulisin, että tämä on makuna "helppo". Tarkoitan siis, että tästä voi olla helppo keksiä jotakin. 
Voittajalle lähtee tietysti jokin ihana pieni palkinto, joten kannattaa osallistua. Ei tässä ainakaan mitään menetä. ;)P.S: Pian julkaistaan myös huhtikuun esittelypostaus ja voittaja!

8 kommenttia:

 1. Hei osallistun tällä postauksella http://marsipaaniunelmia.blogspot.fi/2016/05/kermakakkua-raikkailla-hedelmilla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun innostuit, kiitos osallistumisestasi! :)

   Poista
 2. Heippam hei! Tällä mukana :)
  http://koonkeittiossa.blogspot.fi/2016/05/puolukka-vaniljakakku.html

  VastaaPoista
 3. Moikka! Osallistuisin myös haasteeseen näillä vaniljamuffinsseilla! :D
  http://taikakakut.blogspot.fi/2016/05/7-minuutin-vaniljamuffinssit-18kpl.html

  VastaaPoista
 4. Heippa! Mukana ollaan vaniljalla täytetyillä vaniljamuffineilla eli yhtä vaniljaa koko "paketti" :) http://kakkutupamia.blogspot.fi/2016/05/vaniljamuffinit.html

  VastaaPoista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)