maanantai 22. elokuuta 2016

1-vuotis arvonta!

Eilen tosiaan vähän paljastin, että pidämme blogissamme arvonnan. Meidän serkusten blogi täytti eilen 1 vuotta, joten onhan siinä jo arvonnan aihetta. Vuosi on kyllä mennyt hurjaa vauhtia! Erityisesti blogia kirjoittaessa ajankulun tiedostaa, kun välillä miettii "Onko tuonkin leipomuksen tekemisestä kulunut jo kuukausi?" yms. Blogin kirjoittaminen on kuitenkin ollut todella antoisaa ja mukavaa. Muistan selvästi, kun saimme blogimme ensimmäisen kommentin. Oli niin mahtavaa huomata, että blogia oikeasti lukee joku. Nykyään kommentteja tulee pääsääntöisesti joka postaukseen ja se tekee kirjoittamisesta erityisen hauskaa. Suuri kiitos siis teille kaikille, jotka kommentoivat ja lukevat meidän serkusten tuotoksia! Toivotaan, että meno jatkuisi samanlaisena. :)

Mutta teitä varmasti kiinnostaa, mitä arvonnasta voi voittaa. Palkintona on ihana Parhaat leivonnaiset -kirja ja suloisia kuppikakkuvuokia. Kirja on pullollaan hurmaavia reseptejä, kuten rocky road -browniet, vaniljamacaronit, tarte Tatin, oliivi-tomaattileipä, sekä paljon muuta. Me serkuksetkin ottaisimme kirjan hyvin mielellämme. :D

Arvontaan on mahdollista osallistua 22.8-28.8 välisenä aikana, eli viikon ajan. Arvonassa on mukana vastaamalla näihin kahteen kysymykseen: Mikä meidän blogissa kiinnostaa lukijoita, eli miksi tähän blogiin on mukava palata? ja Millaisia reseptejä teistä olisi mukava saada lisää? Muistakaa jättää kommenttiboxiin myös toimiva sähköpostiosoite! 


Tässä kuva palkinnosta.
Vinkatkaa arvonnasta muillekkin. Onnea arvontaan! :)

41 kommenttia:

 1. Onnea 1v blogillenne! :)

  Minusta on hauska, kun olette nuoria ja serkuksia. Tuo teidän kuukausittainen haaste on huippu idea! Reseptien suhteen olen kaikkiruokainen, uusia juttuja ja ideoita bongailen sekä makeisiin että suolaisiin. :) Tsemppiä jatkoon!

  leena-muori@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 1 v bloginne uusille mielenkiintoisille poluille kohti seuraavia, ensi elokuun blogi syntymäpäiviä!

  Ilolla seuraan teidän blogia - ja yleensäkin nuorten miltei tyystin 'Instagramiksi' muuttuneita blogeja. Blogi vaatii kirjoittajiltaan enemmän aikaa, vaivaa koulutyön ohella, mutta sillä vaivalla teette monta lukijaa onnelliseksi!

  Hip-hip-hurraa - "Serkusten suklaaunelma" !
  Hugs,
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Onnea vuosikkaalle! Seuraan top100 listaa, ja houkuttelevat otsikkonne ja raikkaat kuvat toteuttamiskelpoisista ohjeista tekevät blogista seuraamisen arvoisen. Kuukauden haasteita on ollut kiva seurata,
  Jatkossa toivon samankaltaisia raikkaita ideoita kuten nytkin. Esim itse en ollut huomannut valion maapähkinävoipuuroa...
  T:saukkomartta@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea 1-vuotiaalle! Ihan parhaat ohjeet saa palaamaan blogiin uudelleenkin. Ja eniten etsin juustokakku- ja muffinsireseptejä, joten niitä siis toivoisin lisääkin. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että ohjeet miellyttää. <3 Kiitos!

   Poista
 5. Onnea blogillenne. :) Mukavan monipuolisia ohjeita, jatkakaa samaan malliin. Erityisruokavalio, kuten gluteenittomat ohjeet aina tervetulleita. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnea 1-vuotiaalle! :)

  Kuukausihaaste on ollut hauskaa seurattavaa, vaikka itselläni monta kuukautta on nyt jäänytkin väliin.. Ihailtavaa, että koulutyön ohella jaksatte uusia juttuja kokeilla ja blogia päivittää. ❤

  VastaaPoista
 7. Onnittelut blogillenne! Hyviä ohjeita löytyy! :-)
  Jesseoulu at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Useasti olen blogiin eksynyt etsiessäni reseptejä. Gluteenittomia ohjeita kaipailisin lisää. Ja voi kun herkullisen näköinen palkintokirja.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Onnea ihastuttavalle blogillenne! :) Teitä seuraan aktiivisesti täällä, niin kuin Instassakin... Jatkakaa samaan malliin, tytöt! :)

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea blogille :)
  Mukava on ollut seurata kuukausi haasteita.
  Toivoisin lisää täytekakku päivityksiä.
  kakkuvaltakunta@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että niin moni on maininnut kuukausi-haasteet. Kiitos! :)

   Poista
 11. Blogi on yksinkertaisesti tehty lukijoita varten, eikä kaupalliseksi blogiksi. Toivoisin eritoten suolaisia reseptejä :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnea blogin 1-vuotispäivästä! :) Blogissanne on ollut tosi ihania reseptejä! Toivoisin ehkä enemmän täytekkkujen sekä juustokakkujen reseptejä :)

  oshara99@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnea blogillenne!
  Teidän blogissa on parasta ihanat reseptit ja teidän positiivisuus! Toivoisin vähän enemmän kakkuohjeita��
  sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Onnea 1-vuotiaalle blogillenne. Pidän kovasti blogistanne ja kuukausihaasteista.

  VastaaPoista
 15. Onnittelut 1-vuotiaalle! Seuraan blogia herkullisten reseptien vuoksi ja lisää toivon helppoja reseptejä =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 1-vuotiaalle! Seuraan blogia herkullisten reseptien vuoksi ja lisää toivon helppoja reseptejä =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa. Tuollaista kirjaa minulla ei olekaan, vaikuttaa ihanalta! =) Pidän kun blogissa on niin herkullisia reseptejä, jotka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Ja kuukausihaasteet ovat kivoja! Jatkakaa samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea! Ihana blogi teillä, täynnä uutta inspiraatiota ja ideoita.

  VastaaPoista
 19. Paljon onnea 1-vuotiaalle! :)

  Täältä löytyy paljon erilaisia ja herkullisia reseptejä, joita on kiva lukea! Mukavaa, kun jaksatte käydä kommentoimassa aina minunkin blogiin :)

  aripekkaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Onnea 1vuotiaalle blogille!❤️💐
  Täällä on ihania leivonta ohjeita!
  Kaikki leivonta jutut kiinnostaa minua!

  VastaaPoista
 21. Onnea! Täältä löytyy monipuolisia reseptejä. Minäkään en osaa sanoa mitä reseptejä erityisesti toivon, kaikkea mahdollista.Niistä usein löytää jotain mielenkiintoista , jota haluaa testata :)
  marittavl@gmail.com

  VastaaPoista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)