lauantai 3. syyskuuta 2016

Elokuun haasteen esittelyt ja voittajan julistus!

Niinpä ne vain kesäkuukaudet mennä hurahti ja syyskuu saapui. Uusi vuodenaika tuo mukanaan uudet maut ja aivan erilaisen tunnelman. Pimeät illat, kynttilänvalo, lämmin viltti... Kesästä jäi mukavat muistot ja niitä voi aina lämmöllä ajatella, kun pimeys alkaa viedä voimia.
Nyt kuitenkin palataan vielä elokuuhun ja vadelma-haasteeseen. Osallistujia tuli myös tähän haasteeseen todella mukavasti. Kiitos siis kaikille! Pieni kaunis sananen kaikista herkuista:

1. Kakkuviikari: Kunigatarleivokset
+ Nämä pienet leivokset voisi nähdä selvästi jonkin kauniin kahvilan tiskillä. Ulkonäöltään kivan yksinkertaisia, hienosti erottuvat kerrokset. Leivoksissa on varmasti ihana suutuntuma, koska vadelmat on paseerattu.

2. Suklaapeikko: Vadelmamacarons
+ Täydellinen pieni macaron, kuin itse "pieni vadelma". Täytteen sitruuna on varmasti ihana raikas lisä vadelman kanssa.

3. Marsipaaniunelmia: Vadelmakakku
+ Täytteet (kinuski, vadelma ja vanilja) varmasti aivan ihana trio! Päällä mahtavan kokoiset marjat.

4. Kakkumonsteri: Britakakku
+ Britakakulle ei voi sanoa "ei". Super houkuttelevan ja raikkaan näköinen kakku. Vadelmaa kivasti täytteessä ja koristelussa.

5. Prinsessa ja koko kakkuvaltakunta: Tummasuklaa-vadelmakakku
+ Aivan mahtavat värit, vadelmanpunainen ja suklaa! Todella taidokas koristelu. Vadelmatahna täytteessä saa veden kielelle.

6. Leipoen ja neuloen: Vadelmainen kerroskakku 
+ Ihanat kerrokset! Vadelmat kauniisti esillä. Mustikkahillo antaa varmasti kivan makuparin vadelmalle.

7. Nami-hiiri: Vadelmaiset suupalat
+ Kauniin herkkiä! Vaniljan ja vadelman liitto todella hokutteleva. Näissä leivoksissa näkyy todellinen leivosten tekemisen taito. Monivaiheisuus tuo lisäpisteitä, sekä vadelmien paseeraus.

8. Kauranlumoa: Murusen marjapiiras
+ Ihanan perinteinen piiras! Jogurtti antaa varmasti ihanan pehmeyden vadelmien kanssa.

Tällä kertaa voittajan valinta oli todella haastavaa! Täytyy paljastaa, että meidän kolmen kärjessä olivat Prinsessa ja koko kakkuvaltakunta, Kakkuviikari ja Nami-hiiri. Pitkän pohdinnan jälkeen voittajaksi valikoitui Nami-hiiren vadelmaiset suupalat, eli numero 7! Suuret onnittelut! :) Otamme sinuun yhteyttä, jotta palkinto pääsee pian matkaan.
Muistakaa, että pian tulee postaus, mikä on meidän syyskuun-haasteen makuna. Jälleen makuna on jokin ihana marja. ;)


2 kommenttia:

 1. Täällä pöydällä tanssiva nami-hiiri onnellisena kiittää serkuksia elokuun kilpailusta ja sen myötä saamastaan voitosta !
  Hugs
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Leivokset oli kyllä voiton arvoisia. :)

   Poista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)