perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukuun haaste!

Viimeistä viedään, nimittäin haasteiden osalta. Joulukuu on saapunut ja eletään vuoden viimeistä kuukautta. Näitä kuukauden haasteita on ollut kyllä niin mahtava suunnitella ja seurata. Oli hauskaa miettiä, mikä maku sopisi millekin kuukaudelle ja vielä hauskempaa oli nähdä teidän upeita leivonnaisia. Toivottavasti saataisiin haasteet kunnialla päätökseen ja tähänkin kuukauteen tulisi paljon osallistujia. Makuna tällä kertaa ihanan jouluinen glögi. Glögi antaa upean vivahteikkaan maun monenlaisiin herkkuhin. Nyt vain kehittelemään! :) Ensimmäistä kertaa mukaan tuleville säännöt löytyy täältä.

Arvosteluun vaikuttavat tekijät:
1. Ulkonäkö.
2. Maun käyttö tuotteessa. (Tämä tarkoittaa siis sitä, miten makua on osattu soveltaa tuotteeseen. Onko makua käytetty esimerkiksi vain taikinaan, vai näkyykö maku myös koristelussa.)
3. Oman kädenjäljen näkyminen. (Olisi kiva, jos tuotteessa näkyisi jollain tavalla oma kädenjälki ja luovuus. Tämä voi olla esimerkiksi lempi mauste taikinassa tai hyvin luova koristelu. Kaikki käy maan ja taivaan väliltä.)Pian julkaistaan myös marraskuun haasteen voittaja. Pysykäähän kuulolla! Roosa

2 kommenttia:

  1. No tokihan taas osallistun :)
    http://mammaleipoo.vuodatus.net/lue/2016/12/glogi-granaattiomena-juustokakku

    VastaaPoista
  2. Toki mukana haasteessa:) http://www.unelmaaleipomassa.com/2016/12/luukku-5-ylellinen-puurovanukas.html

    VastaaPoista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)