tiistai 30. elokuuta 2016

Arvonnan voittaja!

1-vuotis arvonta oli menestys ja osallistujia tuli oikein mukavasti. Kommentteja oli aivan ihanaa lukea ja kaikista tuli todella hyvä mieli. Mahtavaa kuulla, että blogista pidetään. Kiitos siis kaikille! :)
Mutta sitten itse pääasiaan. Tätä hetkeä varmasti jokainen arvontaan osallistunut on odottanut! Kuka mahtaakaan olla 1-vuotis arvonnan voittaja? Onnetar arpoi eilen voittajan ja voittajaksi paljastui Jack Bauer tällä kommentilla:

"Paljon onnea 1-vuotiaalle! :)

Täältä löytyy paljon erilaisia ja herkullisia reseptejä, joita on kiva lukea! Mukavaa, kun jaksatte käydä kommentoimassa aina minunkin blogiin :)"

Paljon onnea voittajalle! Mahtava palkinto pääsee pian matkaamaan sinulle. Arvontoja on varmasti tulossa tulevaisuudessa lisääkin. Muistakaa myös, että kuukauden haasteista lähtee aina pieni palkinto voittajalle. :)

Fiina pääsee edustamaan tätä postausta, kun leivonta-aiheisia kuvia ei oikein koneelta löytynyt. :D

4 kommenttia:

  1. Kiitoksia todella paljon! Varmasti tulee palkinnolle käyttöä. :) Mietinkin osallistuessani, että viimeksi olen blogiarvonnasta voittanut silloin, kun aloittelin bloggaamista ja nyt onnetar suosi heti perään vajaa 10 vuotta myöhemmin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa! Ainakin meni palkinto oikeaan osoitteeseen. :D

      Poista
  2. Paljon onnea Jack Bauer !
    Kiitos serkuksille arvonnan järjestämisestä ja aivan ihasta Fiinan kuvasta !
    n-h
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)