tiistai 1. marraskuuta 2016

Lokakuun haasteeseen osallistujat ja voittaja!

Ensimmäinen päivä marraskuuta. Ilmojen puolesta siltä jo tuntuukin: Sää on kolean kylmä ja suurin osa päivästä on pimeää. Tavallaan on jo hyvinkin joulua odottava olo, mutta silti en voi käsittää, miten nopeasti kesä jäi taakse. Se on nyt vain uskottava tosiasia! :D
Lokakuun haasteen makuna oli ajankohtainen kurpitsa. Tähänkin haasteeseen tuli kivasti osallistujia ja aivan ihania tuotteita. Näitä onkin mukava ruveta arvostelemaan!

+ Kakku vaikuttaa suussa sulavan pehmeältä. Paksu mascarponevaahto antaa varmasti makean lisän kakkuun. Koristelussa aivan mahtavat karhunvatukat. <3

+ Nimikin sen kertoo, meheviä muffinsseja! Ja niin suklaisia. <3 Kesäkurpitsa varmasti mielenkiintoinen yhdistelmä suklaan kanssa.

3. Perinneruokaa prkl: Kurpitsa-juustokakku
+ Tästä herkusta ei voi kieltäytyä. Kurpitsa juustokakun muodossa houkuttelee! Kaneli, inkivääri ja muskottipähkinä, antavat varmasti hyvän maun kakkuun. 

+ Todella kauniita itsetehtyjä sarvia. Kardemumma kurpitsahillossa varmasti oikein hyvä makuelämys. Tämän herkun voi melkein maistaa suussa!

Näistä upeista luomuksista voittajaksi valikoitui tällä kertaa numero 3. Oikein suuret onnittelut! Otammen sinuun yhteyttä, jotta pieni palkinto pääsee matkaan. :)

Marsipaanihaamut lähettävät onnittelut voittajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta jättämällä kommentti! :)