perjantai 21. elokuuta 2015

Aloitussanat

Moikka kaikille! Vihdoin ja viimein saan kirjoittaa ensimmäistä blogipostaustani! On tätä päivää odotettukkin. Kaikkien tarkoin harkittujen valmistelujen jälkeen Serkusten suklaaunelma -blogi syntyi. Blogin aiheena on leivonta ja ruoanlaitto. Kuten blogin nimi varmaan kertoo, ruudun takana kirjoittaa serkukset. Meitä serkuksia on kolme kappaletta: Roosa 17.v, Essi 14.v ja Reetta 11.v. Essin ja Reetan esittelypostaus on yhteinen ja se tulee pian, mutta minun, eli Roosan, tulee nyt. 

Nimeni on siis Roosa. Olen syntynyt vuonna 1998 ja opiskelen lukiossa toista vuotta. Asun perheeni kanssa Savon sydämmessä. Leipominen ja ruoanlaitto ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Pienempänä seurasin tarkasti, kun äiti touhusi keittiössä, ja minä sain tietysti olla apulaisena. Erityisesti taikinaisten vispilöiden nuoleminen oli erikoisalaani, ja taitaa olla vieläkin! :D Itsenäisen leipomisen aloitin alakoulu ikäisenä, ehkä noin 10-vuotiaana. Siihen aikaan eniten leipomani leivonnainen oli varmasti mokkapalat. Niitä tuli tehtyä monen monta pellillistä. Nykyään olen leipojana hyvin kokeileva, eli tykkään kokeilla erilaisia reseptejä. Harvemmin tulee tehtyä samaa reseptiä montaa kertaa. Erityistä lempileivonnaista minulla ei ole, mutta kakkuja on aina kiva tehdä. Juusto- ja hyydykekakut ovat mieleeni, sekä tietysti kaikki suklainen. Suklaa onkin meidän serkusten intohimo, ja siitä blogi taisi nimensä saadakkin. 

Pidemmittä puheitta toivotan kaikki vähänkin leivonnasta ja ruoanlaitosta kiinostuneet seurailemaan blogia ja liittymään lukijoiksi! Olisi mukavaa, jos blogi saisi palautetta kommenttien muodossa.  (:

Kesäterkuin: Roosa
Loppuun vielä muutama piristävä kuva: ylhäällä mansikkainen dominokakku ja alhaalla kesäisen raikas vesimelonijuoma!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta jättämällä kommentti! :)