tiistai 22. marraskuuta 2016

Unelmakääretorttu +(Bannerintekijät hoi!)

Tämän postauksen olisi pitänyt ilmestyä jo hitusen aikaisemmin (isänpäiviksi kun tämän leivoin), mutta annettakoon anteeksi. Viikonloppunakaan en ehtinyt postailla, koska olimme äitini kanssa Helsingissä. Pieni miniloma oli kyllä niin virkistävä! Täältä omasta pikku kaupungista on ihana lähteä tietyn väliajoin vähän isompiin ympröihin. :D Reissun yksi kohokohdista oli joka kerta yhtä viihtyisä Kluuvin Fazerin kahvila. Ai että tykkään siitä paikasta, ja miten taivaallista porkkanakakkua pääsin maistelemaan. <3

Muutama sananen vielä postauksen pääaiheesta eli unelmatortusta. Tämän tein siis ukilleni isänpäivän herkuksi. Suklainen pohja ja silkkisen pehmeä voikreemi takasivat nautinnon. Helppoa ja niin herkullista! Resepti bongattu Valion sivuilta.


Unelmakääretorttu

Valmistusaineet

POHJA
4 munaa 
1 ½  dl sokeria 
1  dl perunajauhoja 
½  dl kaakaojauhetta 
1  tl leivinjauhetta 
TÄYTE
100  g voita 
1  dl tomusokeria 
1  rkl vaniljasokeria 
½  rasiaa  (à 200 g)maustamatonta tuorejuustoa
Valmistusohje

  • Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  • Kumoa pohja korppujauhoilla, kookoshiutaleilla, seesaminsiemenillä tai sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi.
  • Anna voin pehmitä huoneenlämmössä tai notkista se nopeasti mikrossa. Lisää sokerit. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto. Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullaksi. Tarjoa huoneenlämpöisenä.


    Sitten vielä kaikki bannerintekijät kuulolle! Meidän blogin nykyinen banneri alkaa jo hieman kyllästyttää ja melko keväinen/kesäinenkin se on. Hakusessa olisi banneri joka sopisi blogiin vuodenajasta riippumatta ja olisi ajaton. Bannerissa saisi olla joitain kuvia meidän leivonnaisista tai muuta leivontaan liittyvää. Blogin nimi tietysti pääosassa. Värimaailma voisi olla melko hento, ehkä pastellinsävyjä. Jos sinulta löytyy aikaa ja intoa, olisimme erittäin otettuja. Laita kommenttia! :)

2 kommenttia:

Ilahduta jättämällä kommentti! :)