sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Synttäri-ja isänpäivä tunnelmia

Täällä kirjoittelee taas pitkästä aikaa Essi! En ole ehtinyt leipoa enkä postailemaan kokeiden ja muiden kiireiden takia. Pikkuveljen synttäreille oli kuitenkin pakko leipoa jotakin. Ville pyynnöstä tein rakettikakun ja porkkanapiirakkaa, Reetta ja Ville tekivät mustikka-ja vadelmamuffineita.
Rakettikakun tein kolmesta levykakkupohjasta, väliin tein todella perinteisen lastenkutsu täytteen eli banaania, mansikkaa, persikkaa ja kermavaahtoa, päälle tuli kermavaahtoa ja koristeeksi skittlessejä, nomparelleja ja valkosuklaatähti. Lisäksi tarjolla oli karkkia, vaahtokarkkeja, suolatikkuja, muumikeksejä ja poppareita. :)

 
 

 

Ohjelmana oli ongintaa, pullon pyöritys ja rikkinäinen puhelin. Myös Villen uusilla leluilla leikittiin.
Ville saikin paljon kivoja leluja, legoja enimmäkseen. ;)

Tänään, isänpäivänä mentiin aamulla onnittelemaan iskää sänkyyn, annettiin lahjat ja minä tein aamupalaa. Tänään mennään varmaan samoilla herkuilla kuin eilen ja illalla tehdään hyvää ruokaa.
Hyvää isänpäivää kaikille!

Sateisin terkuin, Essi

2 kommenttia:

  1. Onpas komea rakettikakku. En ole koskaan kokeillut tuota legendaarista banaani-mansikka -täytettä kakussa. Sen verran lapsenmielinen olen, että varmasti tykkäsin. :) Aikuisten synttäreilläkin pitäis olla kaikkia kivoja leikkejä ja ongintaa.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Banaani-mansikka täyte on se perinteinen, mutta tosi toimiva, kannattaa kokeilla! Onginta on kyllä ihan huippu kivaa!😄

    VastaaPoista

Ilahduta jättämällä kommentti! :)