Sain äsken rieskarullat valmiiksi ja nyt jo blogia päivittelen. Nopeaa toimintaa! :D Illaksi saapuville vieraille piti tehdä jotain helppoa suolaista sormisyötävää ja rieskarullat olivat varma valinta. Olen tehnyt samoja rullia ilmakuivatulla kinkulla, mutta nyt valitsin lohitäytteen. Lohitäytekin oli todella hyvä ja voisin suositella tätä esimerkiksi uudeksi vuodeksi. Ensikerralla pitää kokeilla porotäytettä. ;) Ohje on Kinuskikissa leipoo -kirjasta.
1 rieskalevy
1 rkl maitoa
50 g ruohosipulituorejuustoa
1/2 dl tillisilppua
100 g kylmäsavulohisiivuja
Kostuta rieskalevy maidolla ja anna imeytyä hetki. Levitä päälle ruohosipulituorejuustoa, tillisilppua ja kylmäsavulohisiivuja. Kieritä rullaksi ja leikkaa paloiksi.
Huomenna on leivontapäivä ja tarkoituksena olisi tehdä jotakin puolukkaista. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! :)
Roosa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ilahduta jättämällä kommentti! :)