torstai 3. joulukuuta 2015

Lämpöä pimeyden keskelle

Teen nyt pienen katsauspostauksen meidän perheen Egyptin lomasta. Tämä poikkeaa hieman tavallisista leivontapostauksista, mutta pieni vaihtelu ei tee pahaa. Eli tämä on oikeastaan "erikoispostaus".
Egyptin lentokoneturmasta ja muista kahakoista huolimatta uskalsimme lähteä matkaan turvallisin mielin. Kohde, mihin olimme menossa oli kuitenkin täysin turistipaikka ja siellä tilanne oli vakaa. Minkäänlaisia ongelmia ei siis ilmennyt ja kaikki sujui mainiosti. Lentokentällä oli kylläkin melko tarkat turvatarkastukset, mutta niistäkin selvittiin. :D
Paikka oli kaikin puolin aivan ihana ja hotelli paras missä olen ollut, oikea rentoutumisen tyyssija. Hotellilla oli oma ranta ja siellä tulikin vietettyä suuri osa päivistä, nimittäin snorklaillen! Snorklaus on yksi Egyptin parhaita puolia. Merenalainen paratiisi on täysin oma maailmansa, jossa ajantaju häviää. Joku viisas on joskus sanonut: "Kun sukellat, alat tuntea itsesi enkeliksi." Voin kyllä allekirjoittaa. Veden alla ei tiedä välillä mihin katsoisi, koska joka paikassa on jotakin elämää.
Leivontablogissa kun ollaan, niin ruokaa pitää tietysti mainostaa. Hotellimme oli All Inclusive, eli hintaan kuului kaikki ruoat ja juomat. Ja se ruoka, oijoi...<3 Pelkkä muistelukin tuo veden kielelle. Joka päivä ruokailussa oli eri teema, esimerkiksi intialainen, barbecue, merenelävät yms. Lempparini oli perinteinen egyptiläinen illallinen. Kaikki oli ihanasti tarjolla ja ruoka super hyvää! Ruokailussa oli joka päivä ainakin 20 eri lajia leipää ja jälkiruokia noin 15 erilaista. Kakkuja, pieniä leivoksia, pikkuleipiä, piiraita... lista on pitkä. :D Ruokailusta otin ikävä kyllä vain yhtenä iltana kuvia, mutta onpahan ainakin jotain. :)
Enempää en ala lomasta tarinoimaan, vaikka paljon tapahtui ja kerrottavaa riittäisi, mutta sitten tästä alkaisi muodostua romaani. Toivottavasti tämä pieni sepostus ja muutama kuva antaa lomasta kuitenkin jonkinlaisen kuvan!

Maisema rannalta.
Ranta allasalueelta katsottaessa.
Tämä oli hieno nähtävyys, nimittäin karille ajanut laiva.
Merenalainen maailma.
Perhoskala.
Yhtenä päivänä kävin aavikolla ratsastamassa.
Siivojapojat tekivät mitä upeampia taideteoksia pyyhkeistä. Tässä pyyhkeistä on tehty kilpikonna. 

Maustekauppa.
Ihana hedelmäjuoma.

Jälkiruokapöytä <3


Salaattipöytä.Pääruoka-altaat.
 Huomenna leivon jotain hyvää Itsenäisyyspäiväksi. Siitä lisää loppuviikolla! RoosaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta jättämällä kommentti! :)